Снимка: БулфотоМодернизацията на Военноморските сили (ВМС) няма алтернатива, тя трябва да се

...
Снимка: БулфотоМодернизацията на Военноморските сили (ВМС) няма алтернатива, тя трябва да се
Коментари Харесай

Контраадмирал Кирил Михайлов: Модернизацията на ВМС няма алтернатива

Снимка: Булфото

Модернизацията на Военноморските сили (ВМС) няма опция, тя би трябвало да се случи, с цел да ги има и тях. Това сподели на конференция в Русе командирът на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов, написа novini.bg.

По думите му в продължение на доста години военноморският ни флот е работел с това, което има. " Корабите обаче имат живот и той е избран.

" Ако модернизацията не се случи, огромна част от дилемите, които стоят пред нас, биха били непостижимо предизвикателство ", добави контраадмирал Михайлов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че до края на тази година ще бъде подписан договорът за градежа на два многофункционални патрулни кораба. Според командира единствено тези два плавателни съда няма да решат въпроса с модернизацията, по тази причина би трябвало да се мисли за поетапно възобновяване на корабния състав.

Контраадмирал Михайлов даде висока оценка на завършилото национално военноморско обучение " Бриз 2019 ", в което участваха 11 страни. Контраадмирал Кирил Михайлов е в Русе за началото на тържествата по случай 140-годишнината на Военноморски сили. По традиция те стартират от крайдунавския град, където са сложени основите на военноморския ни флот със основаването на Дунавската флотилия на 12 август 1879 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР